måndag, februari 09, 2009

Rött wrestling-kaffe!

Senaste veckan har det ju snöat som bara den, men inte gråter Patrik över det! Han har varit ute och kört skoter flera gånger!! Själv har jag (Linda) inte haft lika kul med snön... har i princip skottat fram bilen och parkeringen 2-3 ggr!! Men men, nu är det ju iaf vinter, minst sagt!

I lördags var min hals betydligt mycket bättre, och tur var väl det för vi hade en fest att gå på, en som vi sett fram emot ett tag! Festen hölls på Restaurang Rött, på Berghem! Den hölls för Emma och en tjej till, som båda precis fyllt år och tagit examen! Det blev en riktigt kul kväll med mycket gott att dricka och en hel del dansande!

Söndagen innehöll till största delen städning här hemma, eftersom vi varit lite lata med sånt den senaste tiden. Men sen tog vi även en runda för att kika på spegel till hallen. Vi har ju hittat en som vi vill ha, de var slut för tillfället men kommer in i mars igen, så vi får spara tills dess!

Idag blev jag väckt av storebror som ringde och frågade om jag blivit varslad från jobbet... Jag vaknade rätt snabbt, slängde på mig kläder och ringde en jobbarkompis. De hade då precis haft möte ang. detta och hon blev varslad... så himla trist för dem som får gå. Lyckligtvis så klarade jag mig den här gången och när jag kommer tillbaka från praktiken så kommer jag att få jobba dagtid. Det känns skönt. Åkte dessutom till jobbet och hälsade på, det var kul att känna att man inte behövde jobba när man kom dit! ;)

Sen åkte jag runt lite för att leta plastbackar till mina tyger... men det fanns jättedåligt på de flesta ställen och sen var de svindyra. Så jag åkte till myrorna en sväng och gick runt och kikade på second hand prylar istället. Tycker dock inte att Myrorna är så billigt längre, de har börjat ta rejält betalt för sånt som de vet är eftertraktat.

Kl. 18 ikväll så var vi iväg på gratis förhandsvisning av filmen "The Wrestler" med Mickey Rourke. Den var faktiskt riktigt bra, och han såg verkligen ut som en gammal avdankad wrestlingstjärna. Gratis bio är aldrig fel! :) Efter bion så gick vi på Café Station och myste med varsin kopp kaffe och insåg dessutom att man borde göra sånt här oftare! Bara en vanlig vardag - gå på bio och ta en fika!

Imorrn är det tillbaka till småbarnen igen, det blir kul! Nu var det ju ett tag sen jag såg de små liven! :) Ska dessutom på en föreläsning imorrn kväll om konflikthantering, och blir bjuden på middag före! Inte dumt!! :)

Hejhej!