måndag, februari 23, 2009

Bubbligaste kvällen!!




I lördags kom en förfrågan om vi ville följa med storebror och hans tjej och bada bubbelpool!! Självklart! Vem vill inte det? Gratis dessutom!! :) Vi visste att det var genom Emmas jobb som vi skulle få tillgång till bubblet. När de senare kom hit på middag och vi började prata om kvällens planer så visade det sig att det verkligen var på Emmas jobb, en affär som har badrumsinredning o dyl. Så vi började skämta om att det var i skyltfönstret och att vi kunde vinka till förbipasserande... men det var verkligen sant!!! :)


När vi varit förbi och plockat upp Sune Flash Gordon (Emmas lilla hund) så åkte vi till butiken och där hade dessa underbara människor dukat upp en stor snacks-bricka med ost, ananas, ölkorv, medvurst och en dip till, samt tänt lite ljus och tryckt igång en skiva med lite skön partymusik!!! Och mycket riktigt så stod poolen innanför skyltfönstret, fast med duschdraperier fördragna! Sen fick vi direktiv att inte använda fel toalett under kvällen (eftersom vi var i en badrumsinrednings-affär så finns det några exemplar av olika toastolar där också!), eller halka på golvet. Det gick ungefär en halvtimme, så hade Linda halkat på golvet!! Ingen större skada skedd, bara lite blåslagen, men inte helt oväntat att det skulle hända mig! ;)




Det var en riktigt kul kväll och vi hade jättetrevligt hela natten!! Den här kvällen firades även med annat drickbart bubbel som Leffe köpt för att vi skulle kunna fira Emmas examen och även att jag snart kanske är förskollärare! ;) När det var dags för krogarna att stänga så kom även Emmas lillasyster och sambo och gjorde oss sällskap.



Söndagen var otroligt seg till en början, men sen ryckte vi upp oss själva och tog en promenad ner på stan för att äta "brunch" på Barista! Där de har Umeås kanske bästa kaffe, så grymt gott! Efter denna lilla promenadrunda så var det dags för middag hos Patriks föräldrar, och eftersom de skämtat om att de ville att vi skulle klä upp oss så tänkte vi att det vore ännu skojigare om vi verkligen gjorde det! Och tur var väl det, för när vi kom dit så blev vi bjudna på förlovningsmiddag, god efterrätt och en massa fina förlovningspresenter!! Vi fick bl.a en hjärtformad serie med ljuslykta, skål och vas från Orrefors som var otroligt fina!!!



Efter detta firande så var det dags att förflytta oss till Patriks syster för att fira den lilla nykomlingen Selma som idag är 10 dagar! Vi hade köpt lite kläder och en liten, mjuk, gosig kanin till henne! Hon var nog världens gulligaste!! Somnade en liten stund i mitt knä gjorde hon också! ;)



Så sammanfattat hade vi en helt underbar helg med mycket gott sällskap och udda men roliga aktiviteter!! :)