torsdag, december 17, 2009

livet förändrades på 3 dagar!!!

Ojoj, helt otroligt!
Jag drar historien från början... den blir nog inte så lång ändå men...

I början av november så kom det ut en himla massa förskollärarjobb och jag var inte sen att söka nästan alla!! :D Oftast har jag fått ett mail ca. 1 månad efter jag sökt ett jobb att det gått till en annan sökande. Så jag har nu hoppats innerligt på att få nåt positivt svar från NÅT ställe åtminstone, men det såg mörkt ut... tills i måndags.

Då ringde en karl som undrade om jag ville komma på intervju på tisdagkväll kl. 18?! Jag fick lite smått panik eftersom jag skulle vara på skoterkurs 18:30, men jag sa självklart att jag kunde komma på intervjun. Tisdagen kom och jag gick och var nervös HELA dagen, man vill ju göra sitt bästa och ge ett så bra intryck som möjligt. Efter jag slutat 16, så blev jag såklart sen från jobbet, men för att se så pigg ut som möjligt inför intervjun, slängde jag ner mig i soffan och vilade en stund, var toktrött. Sen gjorde jag mig i ordning och åkte iväg, mest nervös i hela världen!
Jag blev grillad, kan man säga... de var 2 st, den ena ställde frågor och den andra antecknade, och vilka frågor!!! Jag hann bara svara och ta ett andetag så hade han ställt nästa fråga!! Puh! När intervjun var klar så berättade de att det skulle komma att gå rätt fort med anställningarna och att de möjligtvis skulle komma att ringa redan på onsdag el. närmsta dagarna, och de skulle ringa även om man inte fått jobbet.
När jag åkte därifrån så kändes allt bara dåligt! Jag svarade jättekonstigt och inte alls sådär självsäkert som jag tänkt att jag skulle göra (enligt min åsikt).

Onsdagen kom och jag gick och väntade på samtal. Efter lunch tog jag upp telefonen och såg att det ringt!!!! Utan att jag hört det!!! (hade lägligt nog jättelåg volym på ringsignalen) Så jag ringde upp direkt och det var han som intervjuat mig som ringt, och han ville erbjuda mig ett jobb på en avdelning med 1-3-åringar, och anställningen skulle börja den 11:e januari!
Jag frågade om jag fick fundera på det och jag fick 2 timmar på mig! :)
Inte så mycket att fundera på egentligen, så under de två timmarna hann jag:
-Ringa Patrik
-Ringa Mamma
-Gå och skriva på en uppsägning
-Prata med personalchefen och berätta att jag fått nytt jobb
Sen ringde jag upp och tackade JA!! :D

Resten av dagen gick jag bara leende runt på jobbet och mådde toppen!!!
Så med andra ord, mitt liv förändrades på 3 dagar!!!

HELT UNDERBART med nytt jobb!!! :D



Tjipp!