torsdag, maj 27, 2010

Tiden går...

...och vi med den! :)

Det händer en hel del i vårt liv och ibland hinner man inte riktigt med själv. Därav blir det rätt så sällan vi skriver. Jag är ju, som alla kanske redan vet, arbetslös, men föredrar att kalla det "mellan 2 jobb". Det är skönt ibland men vissa stunder känns allt hopplöst. Jag håller dock på att läsa en bok som gör mig varm inombords och får mig att se saker på andra sätt, den heter "Lev enklare" och jag har lånat den av Patriks syster. Den får en verkligen att tänka till hur man egentligen lever och varför vi har en massa "måste" och "borde" hela tiden, när vi egentligen kanske inte får ett lyckligare liv av dem, utan bara blir stressade och mår dåligt istället.

Jaja, nog om detta. Idag har jag varit med Emmas lillasyster på en roadtrip till Lögdeå på Häggströms modehus!! De hade mycket fint där, och jag inhandlade bl.a. födelsedagspresenter till Patrik som fyller år nästa fredag!! Det blir spännande att se om han gillar dem!! :) Till mig själv hittade jag lite "bra att ha" - basplagg som kommer att bli användbara i sommar!

Annars då? Jo, vi har börjat träna båda två för att komma i en någorlunda form till badsäsongen, men mest är det för att må bra också äter vi otroligt nyttigt nu för tiden, det känns jätteskönt! Jag går på mina långpromenader, ibland själv och ibland med Lina (det är ju självklart roligare att gå med Lina!), vi går i en rask takt och det brukar bli rejäla prommisar på ca: 1,5h! Har ju köpt nya skor på "Gå & Löpkliniken", så nu är det otroligt skönt i både ben och fötter när man går mycket och länge! :) Patrik styrketränar på jobbet och springer i skogen flera gånger i veckan!

Nu blir det en promenad sen middag! :)

Ha det gott!