torsdag, mars 26, 2009

Det händer nåt i sovrummet!

Hej!!

Äntligen har vi lyckats få ändan ur vagnen och tagit tag i målning och tapetsering! Extrarummet är färdigtapetserat, sovrummet är snart målat... fast vi ska snart åka o köpa mer färg som vi behöver... det blir en överraskning även där!! ;D


Det är så kul att det går framåt och man längtar hela tiden bara tills allting är klart och det känns nytt och fräscht!! Fast när jag skulle skruva ur plastgrejerna till kontakterna där inne så upptäckte jag en grej... i ett uttag hade de inte tagit bort tillräckligt med tapet, man hade alltså stoppat i en kontakt genom tapeten till uttaget... så tapeten och ena hålet i väggen var svart... det måste ju ha smällt till när de försökte trycka i kontakten där... livsfarligt, det hade kunnat börja brinna när som helst!! Så läskigt!!



Nu har jag ialla fall avverkat alla mina skoluppgifter, vet inte om jag kommer att få komplettera nåt från kursen, men det verkar lugnt än så länge! Så förhoppningsvis kan jag snart ansöka om examensbevis för att få ut dubbelexamen, både som Fritidspedagog (lärare i fritidshem) och Förskollärare!! Hihiiii!!! Känns helt sjukt, jag trodde aldrig den dagen skulle komma!! Det är jobbigt när man gått och haft det där i bakhuvudet så länge och känt att "man borde..." men aldrig kommer sig för. Men nu är det gjort!! Hade en uppgift kvar sen utbildningen (ca. 4 år sen) som har hängt efter mig som en svans... men den gjorde jag igår, tog bara halva dagen... sen skickade jag den till en lärare på universitetet som skulle betygssätta och godkänna mig på kursen. Och i dag fick jag svar av honom att det kommer att vara inlagt i Ladok (betygsregistret) inom några dagar!!!! SKÖNT!



På måndag är det tillbaka till arbetet igen... känns sådär, när man vet att så mycket roligt folk varit tvungna att sluta... men men... bara o bita i det sura äpplet och hoppas att man härdar ut tills det finns nåt jobb att söka inom förskolan!

Lägger in den här härliga sommarbilden hemifrån Svedje på när min guddotter Linnéa skulle lära sig att gå!! Den får mig att längta till doften av nyklippt gräs, varma sommarvindar och lata dagar i solen med en bra bok!! :D