fredag, mars 06, 2009

Filmtips!!!

Ikväll var vi ut och käkade lite god mat och gick sen på bio med Leffe och Emma!! Otroligt trevligt och kul att göra nåt annorlunda på en torsdagkväll såhär!! Hur som helst så såg vi "Män som hatar kvinnor", som är en svensk film baserad på en bok. Men så grymt bra och välgjord den var!! Man blev äcklad, livrädd, nervös och hatisk under dessa 2,5h som filmen varade! Grym film helt enkelt! Se den!!!

Nu ska vi gå och sova!! :) God Natt!

onsdag, mars 04, 2009

Tulipaner!

Fredagen bjöd på oanade men självklart välkomna besökare! Katta, Marcus, Emma och David kom hit på en liten fest vilket var otroligt trevligt! Har inte träffat Katta sen i höstas, eftersom hon bor i Eskilstuna så är det inte så ofta man kan ses tyvärr. Men det var som sagt en mycket trevlig kväll!! :)

I lördags gjorde vi sushi och bjöd Patriks mamma och pappa på! Det verkade vara väldigt uppskattat och det blev ju faktiskt, (utan att skryta) lika gott som vanligt!! ;) Så när vi gjort klart våra fat med sushi bitar, så packade vi lite tillbehör och åkte till Sävar med dem. Då fick vi en jättefin bukett med lila tulpaner!! Sen när vi kom hem så pratade jag med min storebror som tyckte att vi skulle komma och joina dem hos Emmas syster nere på stan, så vi drog dit och lite oväntat så följde vi med ut också, och ännu mer oväntat så gick vi på Frasses efteråt.... ;) Det var en lika trevlig kväll som fredagen!

Sen i söndags så blev det lite filmtittning hos Ante och Johanna med dem, David och Marika och Boris! :) Filmen vi såg var riktigt bra, man satt lite som på nålar hela filmen igenom. "Taken" heter den!

Så på måndag var det tillbaks till praktiken på förskolan igen, barnen där är hur härliga som helst, men på nåt sjukt sätt så längtar jag ändå tillbaka lite till jobbet...
Trist bara att de flesta av dom man jobbat med nu, har blivit varslade... så vi får väl se hur kul det väl blir när man kommer tillbaka...

Imorrn ska vi gå ut o fika och sen blir det bio, med Leffe och Emma! Det blir kul!