måndag, oktober 26, 2009

Surprise!!

Helgen blev verkligen över förväntan... Det visade sig att det inte bara blev min kära mor som kom på besök...

I fredags när mamma ringde innan hon skulle åka från Östersund så tyckte hon att det var bäst att jag lagade mycket mat tills hon kom, eftersom hon var väldans hungrig. Så när jag och Patrik just var klar med min planerade middag, kom en bil och tutade utanför ytterdörren och när vi kikade ut så kände vi inte alls igen bilen... men på nåt konstigt sätt kändes det bekant när tankarna började snurra i mitt huvud om att Leffe varit och kikat på bilar, och han hade varit mest sugen på att köpa en liknande sån som stod utanför vår ytterdörr... så jag tog en snabbtitt igen, och försökte se vilka som satt i bilen, det underlättades av att de tände lyset inuti bilen så jag såg att det var just Leffe, Emma och mamma som satt i bilen!! :D SÅ himla kul det var, vilken överraskning!!

Så när vi varit ut o kollat in den nya fräscha bilen gick vi in och åt middag och efterföljande rätt, innan bror och Emma begav sig till Emmas föräldrar för att övernatta där.

Efter dom hade åkt så myste jag, Patrik och mamma framför tv:n med vin, ost och kex!

Lördagen åkte vi ner på stan och strosade runt och kikade på allt mellan himmel o jord, fikade på Barista och åkte ut på strömpilen en sväng. Patrik stannade och spelade lite trummor, och även mamma provade på att slå lite på dom, vilket hon tyckte var jättekul, sen åkte hon och jag vidare ner på strömpilen en sväng.

Eftermiddagen och kvällen ägnade vi med middag på Plaza, en öl på Bishops och sen vidare till Emmas syster för att umgås med det gänget!

Det var en otroligt kul helg och fantastiskt kul att bli så överraskad!! :D

Tjipp!!