fredag, januari 16, 2009

Fri fredag!

Idag är jag ledig... så är det att jobba inom fordonsindustrin för tillfället... ledig fredagar...
Ganska skönt! Men på måndag börjar jag plugga igen... hoppas att det ska gå bra bara, det var ju ändå 4 år sen jag läste nu. Jag behöver bara läsa en kurs på 15p (=10 veckor) så har jag förskollärarexamen oxå. Jag börjar bli lite nervös men hoppas att jag ska kunna komma in i det ganska fort igen.

I övrigt så är mina föräldrar på väg hit idag, de stannar nog tills imorgon eller på söndag! Det var -35c hemma hos dem idag, det är ju ändå lite varmare här ialla fall. Har städat lite här hemma tills de ska komma, man kan ju inte ha stökigt och smutsigt när mamma o pappa ska komma!! ;) Nu ska jag dessutom ta och sy några kuddfodral till soffan innan de kommer oxå!

Ha en skön fredag!

måndag, januari 12, 2009

Härlig helg!

Helgen har varit väldigt skön! På lördag for Patrik och körde lite skoter medan jag städade bort julen helt här hemma. Han fick åka eftersom han städade i fredagskväll när jag inte tog mig upp ur soffan!! Sen när han kom hem blev det förberedelser inför middagen som vi skulle bjuda brorsan och hans tjej på - nämligen sushi!! :D



Det var rätt krångligt att förbereda allt men när det väl var dags att göra dem så var det riktigt kul! Jag satt och rullade rullar medan Patrik gjorde bollar!! Vi blev faktiskt förvånade över hur gott det blev, och jag tror att gästerna blev lite imponerade de med!!! ;)



Efter middagen så blev det en god kaffedrink och lite sällskapsspel! Det var allt som allt en jättemysig och trevlig kväll och jag tror att Emmas hund Sune var rätt nöjd också! :)

Söndagen innehöll en liten sy-stund med efterföljande fika hos Linnéa och Tobias, väldigt trevligt! Sen åkte vi hem och var slöa båda två så vi hamnade i soffan resten av kvällen vilket var mycket skönt eftersom måndagen innebar arbete igen, efter nästan 3 veckors ledighet!!


Hejhej!