fredag, oktober 23, 2009

Efterlängtat besök

Idag slutade jag 11:30, vilket var sista fredagen på JÄTTELÄNGE som vi får sluta så tidigt, med undantag för nästa fredag då vi är lediga!! :D Men sen börjar allvaret, då kommer vi att jobba 6:48 - 16:00 varje fredag!! Känns lite jobbigt när man blivit så bortskämd senaste tiden.

Efter jobbet åkte jag ner på Maxi och storhandlade inför helgen! Mamma kommer nämligen hit ikväll och stannar hela helgen och det ska bli SÅÅ kul att ha henne här!! :D

När jag kommit hem så ringde arbetsterapeuten från VC och talade om att jag hade ett tvillingförband till min hand att hämta där, så jag stack dit direkt och hon rekommenderade att jag skulle ha det i helgen och äta ipren eftersom jag inte har nån pronaxen kvar... vill bara bli bra i handen och slippa ha ont nå längre! Hon tyckte att jag skulle vara sjukskriven minst en vecka och vila handen... men det tror jag att doktorn på företagshälsovården får bedöma, även om jag hellre skulle lyssna på arbetsterapeuten!

Så nu ska jag strax sätta igång med middagen så att den är klar tills hon kommer, det blir en riktig lyxmiddag idag, med efterrätt - Pepparstek med klyftpotatis, sparris inlindad i lufttorkad skinka, kantarellsås och en sallad - till denna huvudrätt serveras Rosemount, Shiraz Cabernet 2008.
Till efterrätt blir det även lite säsongsbetonat - Äppelpaj med vaniljvisp och till detta serveras nog kaffe tror jag!! ;)

I morgon ska jag springa på stan lite med mamma och Patrik ska klippa sig!! :D Sen ska vi se om vi hinner ner på strömpilens loppis en sväng oxå, det vore kul! :D Imorgon blir det nog middag ute på restaurang tror jag!!

Ha en skön helg!!



torsdag, oktober 22, 2009

Nya tag!!

Jag hade tänkt att jag skulle berätta att vi har börjat träna, men Patrik påminde mig om att vi faktiskt har gjort det ett tag nu och att det inte är nån nyhet längre... :)
Så jag ska försöka skriva om nåt annat!

Vad händer i våra liv då?
Jag söker jobb, de som kommer ut... får väl hoppas att det ger nåt snart.
Helt oväntat så fick jag ju behålla jobbet, så det var ju skönt eftersom jag då kan söka annat under tiden och inte bli tvungen att ta ett jobb på annan ort eller ta vilket jobb som helst som finns här. Däremot så har jag problem med min högerhand och hoppas att det snart ska hända nåt som får den att bli bra, har pratat med 2 läkare på VC och ska nu träffa företagshälsans läkare till veckan förhoppningsvis, eftersom det är upp till honom att bedöma om jag kan arbeta med nåt annat på jobbet eller om handen behöver vila för att det ska gå över.

Patrik jobbar och sliter han med! Vi har varit och kikat på några hus, men har då inte hittat nåt vettigt som vi vill ha, men det är grymt kul att verkligen gå runt i andra hus och känna efter hur man skulle vilja ha det själv, i sitt eget hus... om inte annat så får man veta hur man absolut INTE vill ha det!! :D Så nåt positivt kommer det ändå ur varje husvisning vi åker på!

Nu imorgon så kommer förhoppningsvis mamma hit och hälsar på, det blir mysigt!! Då ska vi strosa på stan och gå ut och äta nån god middag!! :D

Vinterdäcken på bilarna är bytta nu och vi väntar bara på att snön ska komma, så Patrik får åka ut på sin första skotertur för säsongen!! Själv har jag redan haft julstämning på morgnarna när jag åkt till jobbet, det har gnistrat ute i mörkret och jag längtar efter att få dricka glögg, baka pepparkakor, lussebullar och göra jul hemma!! :D

Hej!