fredag, januari 09, 2009

The Cleaner...

Patrik agerar "the cleaner" just nu... han håller på att städa ut julgranen!! Det fanns nästan inga barr kvar på den stackaren... Men det känns skönt att få ut den ialla fall!

Idag har jag varit lite på stan och kikat... hittade en vit tvilling till min pepparkvarn jag fick i julklapp av mormor! Den är i form av en svart kanin som man pressar ihop öronen på så får man ut grovmalen peppar! Så nu har jag köpt hans vita kollega som det är salt i! :D

Har även testkört min nya webkamera idag! Pratade med min gamla barndomsvän Sara, fast utan att se henne, men hon och hennes barn tyckte tydligen att det var väldigt roligt och fascinerande! Kul att man kan glädja andra!! Sen pratade jag lite med Malin, Linnéa och Leia och det var jättekul! Linnéa - 4½ år och Leia - snart 2 år och hade klätt upp sig kvällen till ära när "Let's dance" skulle dra igång med en ny säsong! De är så söta småtjejerna!! Linnéa talade även om att hon saknade oss och skulle snart komma och hälsa på, men att det var så långt så hon kunde inte åka ikväll! :D

Ojoj, nu börjar gardinerna åka ner här oxå... måste nog gå och hjälpa fjås'n min med det!

Tack för alla grattishälsningar och blommor vi fått i samband med vår förlovning!!

Kram/Linda

torsdag, januari 08, 2009

Byråar...

Idag har jag varit runt lite och tittat på byråar... vi behöver som sagt förvaring... men vi har ju lite krav också, det är inte bara att köpa en lixom! Vi vill ha en som är max 30cm djup, med andra ord grundare än ALLA som finns!! Det är lite irriterande att inte kunna hitta... hittade dock en som hade bra mått idag, men då var den i nån ful brun folie och jätteranglig!!! Så jakten fortsätter...

Nu ikväll åkte vi en sväng på Coop för att hitta en webcam till mig, hittade en rätt ok för en mindre slant! Min kusin tyckte att jag skulle köpa en så vi kan se varann när vi pratar på msn och så att mina små guddöttrar ska kunna se mig lite oftare!! :D Så nu är den installerad och väntar på att få användas!!

Gick även in och letade reda på mitt schema för kursen jag ska läsa som börjar nästa måndag - Att arbeta i förskola! Det såg ut som ett rätt bra schema och jag hoppas att kursen blir lugn för min egen del, så att jag kan jobba lite under tiden!

Hejhej!

onsdag, januari 07, 2009

Utflykt till Mio...

Vi åkte upp och kikade lite på Mio för att försöka hitta nån förvaringslösning till en billigare peng... men icke... rean där var rätt dålig och sen fanns där inte speciellt mycket som vi var ute efter heller.

Sen åkte vi en snabb sväng till Godishuset och parkerade bredvid en bil som hade en underlig förare...

En stor hund satt bakom ratten och väntade förmodligen på husse eller matte, antar att han inte körde iaf...

Lediga dag!

Idag är jag ledig när alla andra jobbar! Det är ganska skönt, men jag vet inte vad jag ska göra!?
Funderar på att åka upp på Mio en sväng och kika på förvaringslösningar... vi har en hel del byråer och dylikt som skulle behöva införskaffas till lägenheten. Vi har för mycket saker och för lite förvaring för dem...

Hade planerat att kliva upp vid 9-tiden idag men råkade vakna när Patrik kom hem för att äta lunch... det var ju inte alls meningen! Men det var skönt att sova!

Vi har inte städat bort julen än heller, det skulle också behöva göras... vi har en liten gran som snart inte har några barr kvar, det är ett grönt litet berg under den nu.

Har dock fått nya La Redoute katalogen idag, med vår och sommarkläder. Vet inte om jag vågar bläddra i den än, det brukar finnas så mycket fint i den och då blir man bara sugen på att beställa en massa saker som man inte kan använda än på ett par månader. Jag kanske stoppar undan den och plockar fram den när det börjar tina ute!! :)

Nu ska jag försöka ta mig ur soffan och morgonrocken och göra mig iordning för dagens äventyr!!

Hejhej!!

tisdag, januari 06, 2009

Varmt eller kallt




Tjo!

Vi har just vart och tagit en fika på waynes, blev inge biobesök utan det blir nog en film hemma istället.
Äntligen ser det ut som en gräddtårta ute igen! underbart!
Samtidigt så längtar nog båda till sommaren en aning och framförallt till någon form av resa till varmare länder.. blir lätt så när man tittar på bilder från semestern...



Men vinter är inte så dumt heller när det finns snö och man laga god mat och se på film inne i värmen :)

Premiär, förlovning och en massa hosta

Hejhej!!


Premiär för vår lilla blogg! Det blir kul!


Vi vet inte vad vi ska använda den till eller hur ofta det kommer att skrivas här men det är kul att ha möjligheten att kunna lägga upp bilder och skriva lite om oss och vårt liv och leverne här!


För tillfället så är jag (Linda) genomförkyld och har legat i feber hela helgen... inte roligt alls! Tur att det finns en himla massa filmer att se! Sen har jag ju haft sån tur att min "fästman" har sprungit fram och tillbaka till affären och handlat en massa mat och halstabletter och grejs till mig medan jag legat hemma och kvidit!

Vi såg Mamma Mia i helgen... den var faktiskt över förväntan, för vi hade ställt in oss på att den skulle vara jättedålig, men den gick faktiskt att se!
Sen har vi sett Harry Potter, Sagan om ringen och Kung Fu Panda!
Man måste ju ha nåt att roa sig med när man inte kan gå utanför dörren! :)


Nyförlovade är vi också! Vid tolvslaget till 2009 så förlovade vi oss ute i skenet av smällare och raketer!! :)
Trist dock att vår första helg som nyförlovade inte blev bättre, vi hade ju velat bjuda kompisar på middag och fira lite men blev som sagt istället liggande hemma i feber...
Men detta ska vi nog ta igen snart hoppas vi!


Jag (Patrik) har just nu väldigt svårt att slita blicken från fönsterna och låta bli väderleksrapporterna - det snöar! lutar åt vettigt skoterföre snart.. men det lär väl tina bort som vanligt :/ Får stå och spegla mig i mina nya skoterbyxor istället, och Linda i sin hjälm med arga svampar på :P Nu får linda tillbaka datorn..

Nu ska vi försöka hitta någon vettig film som går på Bio och kanske ta en fika på stan!!! DET blir kul!

Over and out, I'm not a trout!