tisdag, mars 23, 2010

Skatteåterbäringen

Det låter ju hiskeligt tråkigt, men jag hoppas att det inte är det. Jag har inte fått någon deklaration ännu, men hoppas att den kommer nu i dagarna. Det vore ju kul att se om man hamnar på "rätt" sida även i år, så man slipper betala tillbaka, även om det bara handlar om 100kr så är det ändå väldigt trist att man måste betala tillbaka det.

Ja, mycket händer i alla våra liv och ibland känns det inte som om man hinner med allt man vill hinna, vart tar tiden vägen? Vi har haft planer för flera helger i rad nu och än är det inte slut. Till helgen ska vi på skotercross-vm i Malå och nästa helg är det påsk så då ska vi hem till Svedje och mysa.

På fredag åker vi till Malå och ska umgås med A & L och se på skotercross-vm, det blir himla kul att åka bort en helg och göra nåt annorlunda.

Påsken kommer nog att bestå av rätt mycket skoterfärder, pimplande, varm oboy och annat gott fika och självklart hoppas vi på otroligt soliga dagar!!

Själv ska jag påbörja projekt "rensning av kläder" i garderoben snart och hoppas att jag kan lyckas rensa bort en hel del gamla kläder som jag verkligen inte använder längre. Jag har haft en tendens att tänka: "Man kan väl använda det här gamla urblekta linnet om man ska måla nån gång?!" Varför ska man spara plagg till sånt som man gör MAX 1 gång/år?? Helt sjukt nu när man börjar tänka efter. Så vi får väl se hur mycket som är kvar efter min rensning, resten får åka på Myrorna tror jag!! :)

Eftersom vi är så värdelösa på att uppdatera bloggen så kommer här lite bilder sen ett tag tillbaka...

Först var det advent med glögg...

...kryddströmmingstillverkning...
..sen tillverkades det en julklapp i form av ett pocketfodral med min lilla "logga" som pryder nedre baksidan av det... och JA, det går att beställa! ;)
Vårt hem pryds fortfarande av vår stora pepparkaksborg som vi tillverkade i julas, eftersom vi inte kommit på nåt bra sätt att göra oss av med det, men snart åker det nog i soporna tyvärr...
En lördag blev det lyxfrukost bestående av amerikanska pannkakor, nougatsås, lönnsirap, banan och glass. Det var nog det godaste och mest mättande frukost jag ätit på flera år, mums!!
Det tillverkades även en hel del julgodis fredagen innan julafton, här är Mattias Xantépraliner...
..och mina minttryfflar...
...våra hallon och hasselnötsgömmor...
...och Millans Marshmallows doppade i choklad och strössel!