torsdag, april 16, 2009

Irritation

Idag har jag inte gjort så mycket... har sprättat och nålat in brudklänningen som jag ska sy in till en kompis som ska gifta sig i sommar! Men måste få lite bättre ordning i extrarummet innan jag kan sitta där och sy in den.

När Patrik slutat jobbet så åkte vi och kikade på en cykel till honom som jag tipsat om på blocket. Den var fin så det blir nog köp och hämtning på lördag! :D

När vi kommit hem så var vi båda på lite irriterat humör och började diskutera varför vissa personer inte kan vara ärliga mot en. Ärlighet är ju trots allt ganska viktigt, och detta handlade inte om ärlighet mellan mig och Patrik utan om hur andra kan vara oärliga. Så svårt är det väl ändå inte att säga som det är?!

Tur ialla fall att vi har vänner som är helt underbara, ärliga och lika tokiga som oss!! ;D

Nu ska jag se på tv och fortsätta vila högerarmen efter allt Wii-spelande hos Elin igår kväll!! :D

onsdag, april 15, 2009

Sol ute, sol inne...

Ända sen i fredags har jag passat på att njuta av det här underbara vädret!! I helgen var vi hem till Svedje med Leffe, Emma och Sune (Emmas papillon). Vi var ut och grillade korv, pimplade, åkte skoter och solade! Helt underbart väder har det varit, och inte tog det slut när vi återkom till Umeå heller. Igår var jag på långpromenad och stötte på Linnéa, Tobias och deras lilla Gry ute på stan så jag promenerade med dem till Teg och blev bjuden på lunch, innan det var dags att traska hem igen.

Idag innan jag var på väg ut så fick jag erbjudandet att vara hundvakt till Sune några timmar så jag fick sällskap på min långprommis! Det var kul att ha lite sällskap, annars går man bara och lyssnar på musik hela vägen, inte så dumt det heller men... Sune njöt ialla fall väldigt av promenaden verkade det som, det fanns så otroligt mycket att nosa på, och även några stora hundar som inte brydde sig om honom så mycket men som han fick tillfälle att skälla lite på ändå! Sen gick vi förbi på Patriks jobb och hälsade på och fick lite varm choklad, som även Sune fick smaka av. När vi hade en liten bit kvar så fick jag sms om att Leffe och Emma ville bjuda barn/hundvakten på mellanmål, så efter att utemöblerna torkats av så blev det fruktsallad, glass och kaffe ute i solen, för att inviga utemöblerna för året!! Det blev lite kallt men det var helt klart värt att sitta ute och frysa in våren!! :D

Nu har jag ialla fall kommit inomhus i soffan och ska ta tag i lite städning och dylikt. Det har fått stå åt sidan lite för finvädret senaste tiden så nu kanske det är dags att ta tag i "görat".