fredag, januari 30, 2009

Squab

I måndags blev det pannkaka av alltihop!
...av mjölet, äggen och rubbet. Jag fann dock att det är knepigare att steka pannkakor gjorda på fullkornsvete, de håller inte ihop lika bra, men så fort man kommit igång med tekniken så är det inga större problem.

















Tisdagen.. då köpte vi två ganska stora lagerhyllor på jula och tog itu med förrådet.
Förrådet har hittils används på så vis att man öppnar dörren, snabbt kastar in det man vill bli av med, och smäller igen dörren innan något eller någon ramlar ut - att gå in i förrådet har vart en dröm blott.
...så vi byggde ihop hyllorna, konstaterade att de var bra mycket rangligare än vad annonserna hävdat, men bestämde oss för att det var för sent att ångra sig, och bar ut dem på gården. Vi öppnade förrådet och pressade oss in, samtidigt som vi kastade ut saker på gården... ungefär som stående krålsim - tillslut gick det att få in en hylla!
När väl hylla nr.1 var fylld med lådor var det ingen större femma att få in hylla två.

Hur som helst blev det toppen - man kan nu gå i förrådet, få ut en låda utan att lyfta på 5st andra och dessutom fick vi ut ett gäng till lådor som stått i lägenheten, så snart kanske vi kan börja tapetsera extrarummet.

Onsdagkväll blev det en promenad för att se vart Lindas praktikplats låg och det var förträffligt promenadväder, men båda började ändå domna av i låren och lite varstans efter en stund och vi var ganska slut när vi väl kom hem igen.

Igår blev det simpel, men god, middag... pasta, röd pesto och köttbullar.
..sen bar det av till Emma där vi fick oss en kopp kaffe, juleskum och såg på sveriges mest värdelösa bilförare... och det var dom verkligen! duger inte inspelningen av programmet som filmbevis så deras körkort kan återkallas? det är ju helt sjukt att så usla förare vistas i trafiken.
Emma hade i alla fall en väldigt trevlig lägenhet och det var en mycket bra kväll!

Här om dagen såg vi ett 2 and a half men-avsnitt, som vi visserligen sett förrut, men det är väldigt bra - Squab and spagetti. Sist jag såg det missade jag en väldigt viktig detalj som jag tyckte va grymt rolig nu när jag upptäckte den.. efter att Jake skrämt sin farmor genom att hoppa fram bakom soffan och skrika SQUAB så låter körerna i scenbytena annorlunda. Istället för det vanliga "Meeeeeeeen" så är det "Squaaaaaab". Jag är kanske lättroad men jag tyckte det var enormt roligt.. får inte ur ordet ur huvet nu.

Nåja, dags att pysa

2 kommentarer:

Johanna sa...

Tihi! Ni är så tokiga! :) Hoppas ni får en trevlig helg!

Kjamis!

Emma sa...

Oj, här har det ploppat upp en bild. Så smarriga pankisarna ser ut!